Automate your Marketing
with Womplify




 
Lilypie Third Birthday tickers

By: Elliya Osman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 31-May-2011 05:22 Email | Share | | Bookmark
Intro







ENTRY BARU KAT BWH YE....SCROLLL DOWN


Thursday, 24-Jun-2010 05:23 Email | Share | | Bookmark
Happy Father's Day & Hepi Besday Pak Su!

 
 
 
View all 6 photos...
~Happy Father's Day, 20 June 2010~

Actually gambar2 ni ambik seminggu sebelum Father's Day.
Time jalan2 kat IOI Mall Puchong tgk ada decoration utk father's day yg cantik ni...so amik can bergambor ler...
Anyhow nak ucapkan happy father's day to Papa Eyrfan....u r such a great dad!
X lupa jugak kepada my abah, Hj Osman Md Nan & bapak mertuaku....Hashim Osman...tq for everything!





~Happy Birthday Paksu Eyrfan, 21 June 2010~

Sempena besday Pak Su ni kitaorg p melawat Pak Su kat tempat keje baru dia di Alamanda.
Dulu Pak Su keje buat kek kat Swiss Garden Hotel, sekarang dah tukar profession, jual henpon lak kat Hello Station.
Jadinya pas ni x de lg la kitaorg dpt makan kek murah yg sedap!!!!
X pe lah, nak wat camner kan..rejeki Pak Su kat bidang lain pulak.
Selamat Ulangtahun Kelahiran Pak Su!!! Moga rezeki bertambah murah pasni ye...
Jom kita p makan2 kat Johnny's!


Baju merah dlm gambar tu adalah bos Pak Su yg juga sedara rapat kitaorg.
Dia la manager kat Hello Station tu & dia yg bertanggungjwb menarik Pak Su keluar dr bidang buat kek....heheheh...


Thursday, 10-Jun-2010 02:35 Email | Share | | Bookmark
I-City

Date : 28 May 2010
Day: Friday Nite, Public Holiday@Wesak Day
Venue: Sec 7, Shah Alam







Pas dah abis round2 ICity yg x de la besor sgt pun kawasannya, kitaorg gi jln2 carik makan lak kat area Puchong before balik umah.
Punya la kelaparan! Plan asal gi makan dulu baru gi ICity tp tah camner tersampai ICity lak dulu.
Hasilnya, dah abis makanan semua baru ler tingat nak snap gambor food....
Jadi, tu la dia tinggal tulang2 ikan, daun salad & rencah2 hiasan saja adanya...ekekekekeke.....-)

:


Monday, 24-May-2010 07:05 Email | Share | | Bookmark
Celebrating 3rd Anniversary & Papa's Birhday @ Bagan Lalang

Salam....
Nampaknya makin slow la aktiviti menghapdate ni sbb kat ofis sudah kena block fp, fb & certain2 page.
Kalau kat rumah pun untung2 nasib boleh ler menghapdet sbb line kat umah kan lembaps, dahtu nak berebut pc ngan si Eyrfan lg....
Pantang org ngadap PC dia pun suruh bukak la cd barney or otomen dia tu!!! Adoii...
Tu le psl gi ajor dia tgk cd kat pc...tp ok la gak kan drp ajor tgk kat tv. TV dah le ada 1 je!!!!
Dah la tu...moh layan citer yg dah agak nak kepam ni...


Our anniversary : 11 May
Besday Papa : 12 May
Check in Hotel Seri Malaysia Bagan Lalan on 11 May & check out 12 May












Pas check out kat Seri Malaysia kami pun gerak balik Puchong...
Tp before tu singgah lunch kat Restoran Thai di Jln Klan Lama nama Sabye Sabye
Makan seafood lagi di sini ye...belanja besday boy my favourite dish iaitu Butter Prawn!! nyum nyum....




Monday, 10-May-2010 08:17 Email | Share | | Bookmark
My 34th Besday & Mother's Day Celebration

This year my birthday jatuh pd hari yg sama dgn mother's day.
So ada double celebration la for me.....best sgt.
Ni la aktiviti kami on my birthday & mother's day.

Pagi2 p breakfas kat Subway, pastu gi beli kek for me & than pegi carik adiah utk Ilyas. Ilyas ni kazen Eyrfan, anak adik papa yg besdaynyer sehari sebelum my birthday which is on 8 May





Than pas zohor kitaorg gerak ke Setia Alam, Klang janji jumpa kat KFC situ sbb x tau kat maner umah Ilyas.
Kami celebrate antara kami je....besday babah Ilyas pun bulan Mei jugak!
Pas makan kat KFC gi lepak umah Ilyas kejap.







Dari umah Ilyas, balik la ke rumah tumpangan kami kat Puchong
Umah my parents la, utk celebrate my besday & mother's day dgn family ku tersayang




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net